EGHTFLIX: Toekomstgerichte Trainingstool voor de zorgsector

EGHT Care, MobieTrain en Arteveldehogeschool slaan de handen in elkaar en lanceren een gloednieuwe microlearningapp voor zorgorganisaties.

EGHTFLIX is een mobiele leerapplicatie voor verpleegkundigen die hun kennis op een toegankelijke manier willen aanscherpen. Dynamisch, innovatief en uiterst mobile friendly. 100% klaar voor de zorgsector morgen!

Innovatieve e-learning voor verpleegkundigen

Van stijgende personeelsdruk tot overvolle werkschema’s: de uitdagingen voor de zorgsector zijn niet min, zeker in het huidig coronatijdperk. Als zorgorganisatie je personeel motiveren en opleiden op een vlotte, hedendaagse manier? Niet evident, wél noodzakelijk! EGHTFLIX tilt klassieke zorgbijscholingen naar een dynamisch, digitaal niveau. Een opleiding volgen via je smartphone, tablet of computer? Verpleegkundigen ontvangen een persoonlijke login, checken in op hun profiel en scrollen en swipen doorheen het digitaal leertraject. Dynamisch, innovatief en uiterst mobile friendly. 100% klaar voor de zorgsector van morgen. Flexibiliteit troef!

Opleiden en onboarden in een handomdraai

Meten is weten. Daarom biedt EGHTFLIX optioneel een dashboard aan dat heel wat data bundelt over de afgelegde modules en behaalde milestones. Zo wordt het persoonlijk leertraject van de gebruikers glashelder in kaart gebracht en weet je als zorgorganisatie perfect waar medewerkers afhaken, of welke video’s het best bekeken worden. Handige learnings om in de toekomst mee aan de slag te gaan!

“Bijscholingen in de zorgsector zijn vandaag vaak outdated. Urenlange seminaries, statische vormingen, een bundeltje inspiratieloze slides, … EGHTFLIX gooit het over een digitale, dynamische boeg en laat verpleegkundigen zelf kiezen wanneer ze hun skills aanscherpen. Bij een verse kop koffie tussen 2 shiften door: easy as that!”

– Bart Van den Eynde, Managing Partner bij EGHT Care