Verpleegkundige geriatrie

Werken als geriatrisch verpleegkundige in een ervaren equipe?

Deel uitmaken van een bruisende equipe met een warm hart voor ouderenzorg? Fasten your seatbelts, EGHT is op zoek naar jou!

Wij hebben jou echt nodig!

Geriatrie is zoveel meer dan patiënten wassen en medicatie klaarleggen. Delicate wondzorg, chronische ziektes, palliatief comfort, … Wij geloven dat je als geriatrisch verpleegkundige EGHT het verschil kan maken in een breed spectrum van verzorging en verpleging. Een betrokken, warme persoonlijkheid en leergierige werkattitude zitten standaard in je verplegingskit! Benieuwd welke skills nog meer van pas komen?

EXPERIENCE

Kom je net van de schoolbanken? Of draai je al heel wat jaren mee op een geriatrische afdeling of wzc? Wij zijn benieuwd naar je ervaring en drive!

KNOWLEDGE

Ouderenzorg vraagt om een specifieke aanpak. Koos je tijdens je opleiding verpleegkunde voor een specialisatie in geriatrie? Be our guest!

PATIENT & PASSION DRIVEN

Van vlotte babbel tot uitdagende verplegingsvraagtukken: Geriatrie is een veelzijdige discipline waar je zóveel dankbaarheid voor terugkrijgt.

HOSPITALITY MINDSET

Is je hart groot en sta je te popelen om mensen te helpen? Dan is deze job EGHT iets voor jou! Samen werken we aan hoogwaardige ouderenzorg.

Interesse? Voel jij je aangesproken?

Soliciteer nu!

Wat kan je van ons verwachten?

Gebeten door patiëntgerichte zorg, goesting om te groeien en een sterk kompas voor people en care. EGHT is het allemaal! Als stabiele growth navigator van Antwerpse bodem ondersteunen we zorginstellingen en ziekenhuizen bij het uitbouwen van een gepassioneerd team verpleegkundigen. We care about good care. Door verpleegkundig talent te laten ontluiken, ontplooien en ontwikkelen, zetten we maximaal in op kwalitatieve ouderenzorg in België. Persoonlijke groei en teamspirit staan daarbij met stip op één!

In een notendop

Werken bij EGHT is plankgas gaan voor een bruisende carrière in de zorg. Een boeiend traject waar onze growth navigators je met plezier bij steunen! Omdat groeien in ons DNA zit, matchen we je loonpakket met je klimmende ambities. Een contract van onbepaalde duur en een salaris op maat van de zorgsector? Dat vinden we normaal. Een bedrijfswagen met tankaart? Evident. Persoonlijke groeikansen? Noodzakelijk! Mail dan je cv en motivatiebrief!

Soliciteer nu!