Verpleegkundige spoed

Werken als verpleegkundige op de spoedafdeling?

Je medisch en menselijk inzicht met hart en ziel inzetten op de spoedafdeling? Buckle up, EGHT is op zoek naar jou!

Wij hebben jou echt nodig!

Persoonlijkheid is key. Meer dan naar je cv, zijn we benieuwd naar je unieke drijfveer en passie voor spoedverpleging. Wat zijn je talenten? Welke skills wil je meer ontwikkelen? Giert de adrenaline door je lijf als je patiënten snel en vakkundig kan helpen? Bij EGHT leggen we de focus op drive en dynamiek! Zijn we een match?

Experience

Aan de start van je zorgcarrière? Of heb je al flink wat jaren op de teller? Wij zijn benieuwd naar je ervaring!

Knowledge

Jij staat op een stipte verzorging en hebt een bachelor-na bachelor intensieve zorg en spoedgevallen op zak.

Patient & Passion driven

Gaat je hart sneller kloppen van hartverwarmende zorg? Als spoedverpleegkundige wil jij voor elke patiënt het verschil maken, EGHT en oprECHT.

Hospitality driven

Piekfijne verzorging en betrokken persoonlijk contact: samen streven we naar meer klantgerichtheid in de zorg. Let’s go!

Interesse? Voel jij je aangesproken?

Soliciteer nu!

Wat kan je van ons verwachten?

Een hart voor de zorg, een teamplayer op de werkvloer, bruggenbouwer tussen people en care. EGHT is de carrièrepartner voor zorgtalenten die willen groeien, bloeien en bruisen. Als stabiele growth navigator van Antwerpse bodem ondersteunen we zorginstellingen en ziekenhuizen bij het uitbouwen van een gepassioneerd team verpleegkundigen. Working in care? Check. Growing in care? Nog liever! EGHT selecteert, rekruteert en motiveert gedreven verpleegkundigen met een hospitality mindset. Samen boosten we jouw carrière in de zorg!

In een notendop

Wij staan te popelen om je te ontmoeten! Net zoals jij voor je patiënten zorgt, zorgen we bij EGHT voor een stabiele omkadering van je carrière in de zorg. Daarom spreken we niet alleen over een loonpakket, maar over een groeipakket dat alle aspecten van je EGHTe job omvat. Een tipje van de sluier? Een contract van onbepaalde duur, een mooi loon op maat, een bedrijfswagen met tankkaart, groeimogelijkheden die je loopbaan als spoedverpleegkundige in stroomversnelling brengen, … Mail dan je cv en motivatiebrief door!

Soliciteer nu!