Verpleegkundige allround

Werken als verpleegkundige in een bruisend team?

Wil je je passie voor verpleging naar the next level tillen? EGHT is op zoek naar verpleegkundigen met een gezonde growth mindset!

Wij hebben jou echt nodig!

Verpleegkunde is zoveel meer dan spuitjes zetten en verbanden vervangen. Krijg je een instant energieboost als je mensen kan helpen? Bruis je van het medisch en communicatief talent? Goesting om de handen uit de mouwen te steken in een gedreven verpleegteam? It’s a match! Wij zijn oprECHT geïnteresseerd in je ervaring, specialisaties, persoonlijkheid en motivatie.

EXPERIENCE

Schiet je net uit de startblokken? Of kriebelt het om je jarenlange ervaring te delen? EGHT is dé kweekvijver voor startend en doorwinterd talent.

KNOWLEDGE

Jij beschikt over een bachelor verpleegkunde en hebt de technische skills vlot onder de knie. Verpleging tot in de puntjes? Check!

PATIENT & PASSION DRIVEN

Dé drijfveer achter je harde werk? Passie, passie, passie! Je liefde voor verpleging en leergierige werkhouding keeps you going.

HOSPITALITY MINDSET

Meer klantgerichtheid in de zorg: dat is bij EGHT onze nummer 1 prioriteit. Leg jij voor je patiënt de servicelat hoog, hoger, hoogst? Fantastisch!

Interesse? Voel jij je aangesproken?

Soliciteer nu!

Wat kan je van ons verwachten?

Denken, durven én doen: EGHT is de matchmaker tussen verpleegtalent en flexibele jobs in de zorg. Als stabiele growth navigator van Antwerpse bodem ondersteunen we zorginstellingen en ziekenhuizen bij het uitbouwen van een gepassioneerd team verpleegkundigen. Dynamiek, groeikansen en patiëntgerichtheid? Die zitten steevast in ons EGHT-DNA! EGHT zet de schouders onder uitstekende zorgverlening mét hospitality mindset. Verzorgen, verplegen en verbinden met een 5-sterren service? Bring it on! Samen geven we je carrière in de zorg vleugels.

In een notendop

Als stabiele groeipartner maken we er een sport van om je verpleegtalent maximaal te ontwikkelen. Begeleiding on the job? Sparren over de huidige werking en potentiële verbeteringen van het team? Net zoals jij zorgt voor je patiënten, zorgen we bij EGHT voor een fijne teamsfeer en dito work-life balans. We care about you! Een contract van onbepaalde duur, loon op maat van je ervaring en bedrijfswagen met tankkaart? Absoluut. Een persoonlijk groeitraject, 100% aangepast aan je kennis en kunnen? Sure! Laat van je horen en mail je cv en motivatiebrief!

Soliciteer nu!