Verpleegkundige intensieve zorg

Je passie voor intensive care optimaal inzetten?

Het verschil maken voor patiënten met hands-on verzorging? Maak kennis met EGHT, groeipartner voor je carrière in de zorg!

Wij hebben jou echt nodig!

Verpleegkundige intensieve zorg ben je niet van 9 tot 5, maar ben je met hart en ziel. Een cruciale job die draait rond warme, duurzame patiëntrelaties! EGHT schuift het klassieke lijstje met jobvereisten van tafel en zoomt in op je persoonlijke drive. Waar krijg je energie van? Vanwaar je passie voor intensieve zorgen? Welke capaciteiten wil je verder ontwikkelen? Wij zijn benieuwd naar je profiel!

EXPERIENCE

Frisse starter in de zorg of doorwinterde verpleegkundige: bij EGHT is je mindset belangrijker dan je anciënniteit. Bijleren op de werkvloer? Absoluut!

KNOWLEDGE

Tiptop verpleegkunde heeft geen geheimen voor jou. Daar is je bachelor-na-bachelor intensieve zorg en spoedgevallen het beste bewijs van!

PATIENT & PASSION DRIVEN

Mensen helpen, verzorgen en ontzorgen? Passie voor verpleging zit in je DNA! Bij jou staat elke patiënt met stip op één.

HOSPITALITY MINDSET

Menselijk, hartelijk, gastvrij en gepassioneerd: als verpleegkundige intensieve zorgen maak jij EGHT het verschil.

Interesse? Voel jij je aangesproken?

Soliciteer nu!

Wat kan je van ons verwachten?

Een passie voor zorg, groei, teamspirit en persoonlijke ontwikkeling van verpleegtalent: EGHT, nice to meet you! Als stabiele growth navigator van Antwerpse bodem ondersteunen we zorginstellingen en ziekenhuizen bij het uitbouwen van een gepassioneerd team verpleegkundigen. Onze workflow? Rekruteren, inspireren, motiveren én investeren. EGHT zet je carrière in de zorg stevig op de rails en hecht bijzonder belang aan je unieke skills en groei als verpleegkundige intensieve zorgen. Persoonlijke ontwikkeling on the job? Dat is voor ons een evidentie!

In een notendop

Wij kunnen niet wachten om je beter te leren kennen! Omdat EGHT je capaciteiten als verpleegkundige zoveel mogelijk wil aanwakkeren, ontwikkelen en versterken, gaan we verder dan het standaardloonpakket. Een contract van onbepaalde duur? Logisch. Salaris in lijn van je ervaring? Uiteraard! Daarnaast geniet je van een bedrijfswagen met tankkaart én een gepersonaliseerd groeitraject dat je verplegingstalent optimaal benut. Kortom: een stabiele omkadering met maximale jobzekerheid. Mail je cv en motivatiebrief door en wij bespreken je carrièreboost graag bij een lekkere kop koffie!

Soliciteer nu!