VOOR ZORGinstellingen

Empower your team

Wat we doen

Bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

Te weinig personeel, een stijgende werkdruk en personeelsuitval: de zorgsector krijgt het de laatste tijd hard te verduren. Op zoek naar een stabiele omkadering voor je zorgorganisatie? De werkdruk van je verpleegkundigen optimaal verdelen, verbeteren en verlichten?

Plaatsing

EGHT Care maakt de kruisbestuiving tussen eigen zorgmedewerkers en een team van project-verpleegkundigen.

Training

EGHT Care gaat de extra mijl en zet opleidingskansen hoog op de agenda.  Ready to improve your skills?

Begeleiding

Alles om de geknipte verpleegkundigen aan boord te halen en structureel te groeien. 

Plaatsing

Zet je zorgorganisatie kracht bij met ervaren verpleegkundigen.

EGHT Care maakt de kruisbestuiving tussen eigen zorgmedewerkers en een team van projectverpleegkundigen. Hoe? Door het plaatsen van gedreven verpleegkundigen op projecten in je organisatie. Op lange termijn en met een open blik, precies op tempo van je zorgafdeling. Zo leveren we extra handen en optimaliseren we de zorg van binnenuit. Best of both worlds! 

Begeleiding

Word een magneet voor het juiste verpleegtalent en creëer ambassadeurs!

Het motto van EGHT Care? Denken voor we doen, en doen wat we zeggen. We verschuiven de focus van de doefase naar de denkfase en leggen de nadruk op het DNA van je zorgvoorziening. We rollen een plan uit dat naadloos aansluit bij de kern van je organisatie en vertalen dit naar de juiste communicatie. Alles om de geknipte verpleegkundigen aan boord te halen en structureel te groeien. Ready? Set. Grow!

Training

Opleiding voor verpleegkundigen? EGHT snel geleerd!

EGHT Care gaat de extra mijl en zet opleidingskansen hoog op de agenda. Het doel? Verpleegtalent triggeren en trainen, zodat ze elke dag het beste van zichzelf kunnen geven. We laten gedreven verpleegkundigen niet op hun honger zitten en zetten maximaal in op menselijk kapitaal met de meest innovatieve trainingsapplicaties. Ready to improve your skills?

Van zorgtalent naar ambassadeur

Meer zorgpersoneel aantrekken én houden? Structurele issues in je zorginstelling ontrafelen en krachtig aanpakken? Vergeet pasklare plaatsingen en inspiratieloze incentives. EGHT Care schuift met je aan tafel, spot waar het spaak loopt en zet alles op alles om je afdeling en teams te laten groeien van binnenuit. Een sterk werkgeversmerk en een gestroomlijnde zorgorganisatie? You dream it, we do it! 

Geen employer branding zonder employer value. Bij EGHT Care aligneren we datgene wat je zegt met datgene wat je doet. Concrete acties die je zorgpersoneel opmerkt én onthoudt. Samen rollen we een plan uit dat vertrekt van het DNA van je zorginstelling en rekening houdt met de waarden van je verpleegkundigen. Pakkende vacatures, een straffe onboarding flow, een frisse wind door je organisatie, … Wij combineren sterke people skills met strategisch inzicht en geven je ziekenhuis, woonzorgcentrum of thuisverplegingspraktijk alle handvaten om op eigen kracht te (g)roeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgvoorziening?

Tot snel!

Wij helpen u
EGHT graag.

Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen