Zet je zorgorganisatie kracht bij met ervaren verpleegkundigen.

EGHT Care maakt de kruisbestuiving tussen eigen zorgmedewerkers en een team van projectverpleegkundigen. Hoe? Door het plaatsen van ervaren verpleegkundigen op projecten in je organisatie. Op lange termijn en met een open blik, precies op tempo van je zorgafdeling. Zo leveren we extra handen en optimaliseren we de zorg van binnenuit. Best of both worlds!

Zorgplaatsing

EGHT Care staat voor project sourcing met een gezonde ‘patient first’ mentaliteit. Als ziekenhuis, woonzorgcentrum of dokterspraktijk structurele personeelstekorten opvangen? Op zoek naar de juiste expertise op de juiste plaats?

EGHT Care ondersteunt zorgorganisaties met verpleegtoppers die weten van aanpakken. Kennis? Uitmuntend. Skills? Van de bovenste plank! Nadat we de geschikte profielen geselecteerd hebben, plaatsen we ze vlot op projecten in jouw zorgafdeling.

Extra verpleegkundigen inschakelen? EGHT Care got you covered! Samen gaan we voor zorg met passie en punch, zodat jouw organisatie op volle toeren draait.

Kijk wat er EGHT verteld wordt!

 • EGHT Care ziet je, voelt je, ondersteunt je, geeft je een veilig en geborgen gevoel als verpleegkundige, maar ook als mens binnen haar sociale omgeving. EGHT Care geeft je de nodige opportuniteiten om je verder te ontwikkelen, dit om een betere verpleegkundige en mens te zijn.

  CURD

  Projectverpleegkundige

 • Ik heb voor EGHT Care gekozen omdat ik tijdens een vrijblijvend gesprek meteen een warm familiegevoel ervaarde. Een absolute meerwaarde bij EGHT Care is het feit dat je niet zomaar met de stroom mee moet varen. Je krijgt de kans om aan te meren om nieuwe en uitdagende plekken te verkennen.

  CARO

  Projectverpleegkundige

 • Mijn allereerste gesprek voelde zeer vertrouwd aan waardoor mijn keuze om over te stappen een evidente beslissing was. EGHT Care geeft verpleegkundigen de waardering die ze verdienen en biedt kansen om jezelf te ontplooien in de diverse aspecten van het beroep.

  BERT

  Projectverpleegkundige

 • Echt en oprecht daar heb ik onmiddellijk voor getekend. Groeien zowel professioneel als privé. Hart op de juiste plaats bij alle collega’s, dit voelt als thuiskomen.

  SHANA

  Business Partner

 • Voor EGHT Care kiezen was een makkelijke keuze. De uitdagingen van de projecten, de professionaliteit van het volledige team en kans tot zelfontplooiing zijn mijn redenen waarom. 

  LIESBETH

  Hoofdverpleegkundige in project

 • Van kleins af aan heb ik altijd de drang gehad om vrij te zijn. Dit kenmerk en de combinatie van eenheid en patiënt first mentaliteit zorgt ervoor dat ik ontzettend veel energie haal uit mijn job. Alleen al het idee om met dit team samen te werken, laat mijn hart sneller kloppen!

  ROBIN

  Projectverpleegkundige

 • EGHT Care is een werkgever die mijn kwaliteiten als verpleegkundige herkent en blijft stimuleren. Ze luisteren naar wat echt belangrijk voor mij is. Ze bieden opties zodat ik als verpleegkundige kan groeien en een nog betere zorg kan bieden. Ik word steeds opnieuw geprikkeld om nog meer te leren en te kunnen.

  VICKY

  Projectverpleegkundige

 • Ik heb voor EGHT Care gekozen voor de warmte, het familiegevoel en de openheid voor ontwikkeling van jezelf. Als projectverpleegkundige leer ik tijdens elk project bij, het geeft me vrijheid. Je bent niet gebonden aan 1 afdeling/discipline.

  JAIDER

  Projectverpleegkundige

 • EGHT Care voor mij? Simpel, ik voelde me meteen thuis. Hier kan ik me op verschillende vlakken ontplooien als verpleegkundige en dit op mijn eigen tempo. Een team van EGHTe mensen rondom mij met een hart voor zorg, het geeft me zoveel voldoening.

  YENTL

  Projectverpleegkundige

 • Bij EGHT Care kom je als verpleegkundige op de 1ste plaats! Hier tel je mee, je bent geen nummer op de payroll zoals dikwijls wel eens gebeurt. Je wordt door een EGHT en hecht team opgevangen, begeleid en gesteund! Hier wordt naar alle facetten van de mens gekeken.

  PETRA

  Projectverpleegkundige

 • Geweldig om samen te werken met deze toppers. Een team van schone mensen met het hart op de juiste plaats en een enorme drive om te groeien en de zorg 'EGHT' vooruit te helpen.

  BART

  Managing Partner

 • Vanaf het eerste contact had ik een zeer goed buikgevoel. Ik heb de stap gezet en daar heb ik nog geen minuut spijt van. Een werkgever die achter mij staat vind ik zeer belangrijk, de verschillende projecten geven me daarnaast voldoende afwisseling in mijn job.

  SANDER

  Projectverpleegkundige

 • Als afstuderend verpleegkundige kwam ik terecht bij EGHT Care. Het buikgevoel zat meteen goed en ik voelde me er meer dan welkom. Ik merkte direct dat het team voor elkaar zorgt, zodat iedereen zich er EGHT thuis voelt.

  NINA

  Projectverpleegkundige

 • Kiezen voor EGHT Care, was eigenlijk niet kiezen. Het was vooral het gevoel volgen dat ik had bij dit bedrijf. Een werkgever waarbij zowel de patiënt als de verpleegkundige centraal staat, waar ook wij als mens worden gezien. EGHT Care is een werkgever die gaat voor een persoonlijke aanpak en waarbij ze EGHT luisteren naar jou. EGHT volk, EGHTe passie, EGHTe mensen, daar draait het voor mij om!

  MELISSA D.

  Projectverpleegkundige

 • EGHT Care voor mij? Dat is EGHT en oprecht jezelf kunnen zijn. Waar ieders stem gehoord wordt en je de kans krijgt om te groeien op verpleegkundig 'en' persoonlijk vlak. Dit is terechtkomen op een EGHTe job met een warme sfeer!

  MELISSA C.

  Projectverpleegkundige

 • Een bedrijf waar je EGHT jezelf mag zijn en waar talent, waarden en normen erg gewaardeerd worden. Een team dat niet in beperkingen denkt maar in mogelijkheden. Dat gaat niet bestaat niet!

  VALERIE

  Projectverpleegkundige

 • Vanaf het eerste contact voelde ik me zeer welkom, meteen het gevoel krijgen dat je als persoon op de eerste plaats komt is goud waard! Op vlak van carrière had ik voor mezelf een duidelijk plan opgesteld, EGHT Care zal me hierin optimaal ondersteunen. Geen moeilijke keuze dus om dit team van toppers te vervoegen!

  CEDRIC

  Projectverpleegkundige