ONS DNA

Onze vier EGHTE waarden, punt!

Daadkracht, integriteit, ownership en resultaatgerichtheid: 4 straffe waarden die EGHT Care hoog in het vaandel draagt. Ontdek de pijlers van ons bedrijf!

Daadkracht

Een groeiplan mét effect? Yes please! EGHT CARE luistert naar je noden, stippelt een concreet plan uit en gaat vastberaden aan de slag. Wij gaan in rechte lijn voor het beste resultaat.

Ownership

We deliver our promises. Als we het kunnen, wordt het gedaan, als we het niet kunnen, wordt het gezegd. Transparantie troef! Wij handelen EGHT en oprecht, van eerste kennismaking tot finale follow-up. We gaan er samen voor!

Integriteit

Bij EGHT CARE zijn we trots op ons werk en trouw aan ons team. Onze werkethiek? Doing the right thing, even when no one is watching. Wij halen het onderste uit de kan, maar houden altijd vast aan onze uitgezette koers en onze waarden.

Resultaatgericht

Een bestaande werkwijze upgraden? Graag. Een pittig project starten vanaf nul? Nog liever! Ons team bestaat uit ervaren verpleegkundigen en projectmanagers die gesterkt worden door uitdagende targets.

Team

Kijk wat er EGHT
verteld wordt.

EGHT Care voor mij? Simpel, ik voelde me meteen thuis. Hier kan ik me op verschillende vlakken ontplooien als verpleegkundige en dit op mijn eigen tempo. Een team van EGHTe mensen rondom mij met een hart voor zorg, dat geet me zoveel voldoening.

YENTL
Projectverpleegkundige

Bij EGHT Care kom je als verpleegkundige op de 1ste plaats! Hier tel je mee, je bent geen nummer op de payroll zoals dikwijls wel eens gebeurt. Je wordt door een EGHT en hecht team opgevangen, begeleid en gesteund! Hier wordt naar alle facetten van de mens gekeken

PETRA
Projectverpleegkundige

Ik heb voor EGHT Care gekozen voor de wamte, het familiegevoel en de openheid voor ontwikkeling van jezelf. Als projectverpleegkundige leer ik tijdens elk project bij, het geeft me vrijheid. Je bent niet gebonden aan 1 afdeling/discipline.

Jaider
Projectverpleegkundige

Als afgestudeerde verpleegkundige kwam ik terecht bij EGHT Care. Het buikgevoel zat meteen goed en ik voelde me er meer dan welkom. Ik merkte direct dat het team voor elkaar zorgt, zodat iedereen zich er EGHT thuis voelt.

NINA
Projectverpleegkundige

Een bedrijf waar je EGHT jezelf mag zijn en waar talent, waarden en normen erg gewaardeerd worden. Een team dat niet in beperkingen denkt maar in mogelijkheden. Dat gaat niet bestaat niet!

VALERIE
Projectverpleegkundige

Van kleins af an heb ik altijd de drang gehad om vrij te zijn. Dit kenmerk en de combinatie van eenheid en patiënt first mentaliteit zorgt ervoor dat ik ontzettend veel energie haal uit mijn job. Alleen al het idee om met dit team samen te werken, laat mijn hart sneller kloppen!

ROBIN
Projectverpleegkundige

Voor EGHT Care kiezen was een makkelijke keuze. De uitdagingen van de projecten, de professionaliteit van het volledige team en kans tot zelfontplooiing zijn mijn redenen waarom.

SHANA
Business Partner

Geweldig om samen te werken met deze toppers. Een team van schone mensen met het hart op de juiste plaats en een enorme drive om te groeien en de zorg ‘EGHT’ vooruit te helpen.

BART
Managing Partner

Kiezen voor EGHT Care, was eigenlijk niet kiezen. Het was vooral het gevoel volgen dat ik had bij dit bedrijf. Een werkgever waarbij zowel de patiënt als de verpleegkundige centraal staat, waar ook wij als mens worden gezien. EGHT Care is een werkgever die gaat voor een persoonlijke aanpak en waarbij ze EGHT luisteren naar jou. EGHT volk, EGHTe passie, EGHTe mensen, daar draait het voor mij om!

MELISSA
Projectverpleegkundige

EGHT Care ziet je, voelt je, ondersteunt je, geeft je een veilig en geborgen gevoel als verpleegkundige, maar ook als mens binnen haar sociale omgeving. EGHT Care geeft je de nodige opportuniteiten om je verder te ontwikkelen, dit om een betere verpleegkundige en mens te zijn.

CURD
Projectverpleegkundige

Ik heb voor EGHT Care gekozen omdat ik tijdens een vrijblijvend gesprek meteen een warm familiegevoel ervaarde. Een absolute meerwaarde bij EGHT Care is het feit dat je niet zomaar met de stroom mee moet varen. Je krijgt de kans om aan te meren om nieuwe en uitdagende plekken te verkennen.

CARO
Projectverpleegkundige

“Een team van schone mensen met het hart op de juiste plaats en een enorme drive om te groeien.”

Interesse in
ons DNA?
Bekijk onze
vacatures

"Heet van de naald"

Blijf op de hoogte van nieuws over de zorg

Wij helpen je
EGHT graag.

Wil je weten wat wij EGHT kunnen betekenen? Dan horen we graag wat belangrijk is voor jou! Aarzel niet en laat het ons weten. Tot snel!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Satenrozen 10 2550 Kontich I By Publiplus

Onderdeel van