ONS DNA

Onze vier EGHTE waarden, punt!

Daadkracht, integriteit, ownership en resultaatgerichtheid: 4 straffe waarden die EGHT Care hoog in het vaandel draagt. Ontdek de pijlers van ons bedrijf!

Daadkracht

Een groeiplan mét effect? Yes please! EGHT CARE luistert naar je noden, stippelt een concreet plan uit en gaat vastberaden aan de slag. Wij gaan in rechte lijn voor het beste resultaat.

Ownership

We deliver our promises. Als we het kunnen, wordt het gedaan, als we het niet kunnen, wordt het gezegd. Transparantie troef! Wij handelen EGHT en oprecht, van eerste kennismaking tot finale follow-up. We gaan er samen voor!

Integriteit

Bij EGHT CARE zijn we trots op ons werk en trouw aan ons team. Onze werkethiek? Doing the right thing, even when no one is watching. Wij halen het onderste uit de kan, maar houden altijd vast aan onze uitgezette koers en onze waarden.

Resultaatgericht

Een bestaande werkwijze upgraden? Graag. Een pittig project starten vanaf nul? Nog liever! Ons team bestaat uit ervaren verpleegkundigen en projectmanagers die gesterkt worden door uitdagende targets.

Team

Hoe ervaren onze zorgprofs dit EGHT?

Of ECHT Care uniek is? Zeker en vast! Ik ben zo dankbaar voor het vertrouwen, de steun en de liefde die ik elke dag mag voelen binnen het EGHT Care team. Dankzij EGHT Care mag én kan ik elke dag groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Je buikgevoel moet goed zitten en dat is ook de reden waarom ik heb gekozen om hier te werken. Ja, ik voel me EGHT goed hier. Samen gaan we ervoor!

Laurien
Talent Architect

 

Ik heb voor EGHT Care gekozen voor de wamte, het familiegevoel en de openheid voor ontwikkeling van jezelf. Als projectverpleegkundige leer ik tijdens elk project bij, het geeft me vrijheid. Je bent niet gebonden aan 1 afdeling/discipline.

Jaider
Projectverpleegkundige

Als afgestudeerde verpleegkundige kwam ik terecht bij EGHT Care. Het buikgevoel zat meteen goed en ik voelde me er meer dan welkom. Ik merkte direct dat het team voor elkaar zorgt, zodat iedereen zich er EGHT thuis voelt.

NINA
Projectverpleegkundige

Voor EGHT Care kiezen was een makkelijke keuze. De uitdagingen van de projecten, de professionaliteit van het volledige team en kans tot zelfontplooiing zijn mijn redenen waarom.

SHANA
Business Partner

Geweldig om samen te werken met deze toppers. Een team van schone mensen met het hart op de juiste plaats en een enorme drive om te groeien en de zorg 'EGHT' vooruit te helpen.

BART
Managing Partner

EGHT Care ziet je, voelt je, ondersteunt je, geeft je een veilig en geborgen gevoel als verpleegkundige, maar ook als mens binnen haar sociale omgeving. EGHT Care geeft je de nodige opportuniteiten om je verder te ontwikkelen, dit om een betere verpleegkundige en mens te zijn.

CURD
Projectverpleegkundige

Mijn allereerste gesprek voelde zeer vertrouwd aan waardoor mijn keuze om over te stappen een evidente beslissing was. EGHT Care geeft verpleegkundigen de waardering die ze verdienen en biedt kansen om jezelf te ontplooien in de diverse aspecten van het beroep.

BERT
Projectverpleegkundige

Al bij het eerste contact sprak EGHT Care me aan, een heel warm contact en meteen een familliegevoel. Ik heb mijn buikgevoel gevolgd en de sprong gemaakt, daar heb ik nog geen minuut spijt van. Het is voor mij heel belangrijk dat je een werkgever hebt die achter mij staat. De variatie vind ik ook heel belangrijk.

SANDER
Projectverpleegkundige

 

EGHT Care zie ik als een werkgever die mijn kwaliteiten als verpleegkundige herkent en blijft stimuleren. Ze luisteren naar wat belangrijk voor mij is. Ze bieden opties zodat ik als verpleegkundige kan groeien en een nog betere zorg kan bieden. Bij EGHT Care luisteren en kijken ze naar de persoon waardoor ik meer voldoening uit mijn job kan halen. Door de diversiteit in het werk word ik steeds opnieuw geprikkeld om nog meer te leren en te kunnen.

VICKY
Projectverpleegkundige

 

"Ik heb gekozen voor EGHT Care omdat ik geen nummer meer wou zijn maar gewoon Sarah. Bij deze TOPPERS heb ik een warme familie gevonden, hier kan ik mezelf zijn. De eerste ontmoeting was meteen raak, toen wist ik het als zeker.
De zorg is door de jaren heen erg veranderd waardoor projectverpleging echt wel een goede manier is om ervaring op te doen en te leren van elkaar. Ik geniet van de vrijheid in de keuze die voor me ligt. Ik ben zo blij dat ik aan het roer sta van mijn carrière!
Ieder project heeft zijn charme en eigenheid. Met deze familie in mijn achterzak kan ik alles aan."

Sarah
Hoofdverpleegkundige

 

 

"Ik heb voor EGHT Care gekozen omdat ik keuzes wil maken waar ik blij van word en waar ik energie van krijg. Bij EGHT Care kan ik mijn gezin en mijn job mooi combineren, aandacht voor mijn gezin en aandacht voor mezelf (!). Bij hen haal ik zingeving uit mijn werk, krijg ik groeikansen, meer zelfvertrouwen, herontdek ik kwaliteiten, …

Een luisterend oor, familiale sfeer, rust en plezier. Een gevoel dat bij mij past, bij wie ik EGHT kan zijn!"

Wendy
Projectverpleegkundige

 

...

Saskia
Verpleegkundige

 

...

Silvie
Projectverpleegkundige

...

Kaat
Projectverpleegkundige

“Een team van schone mensen met het hart op de juiste plaats en een enorme drive om te groeien.”

Interesse in
ons DNA?
Bekijk onze
vacatures

Wij helpen u
EGHT graag.

Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen