ONS DNA

Onze vier EGHTE waarden

Drive, integrity, ownership en result: vier straffe waarden die EGHT Care hoog in het vaandel draagt. Ontdek de pijlers van ons bedrijf!

Drive

Een groeiplan mét effect? Yes please! EGHT CARE luistert naar je noden, stippelt een concreet plan uit en gaat vastberaden aan de slag. Wij gaan in rechte lijn voor het beste resultaat.

Ownership

We deliver our promises. Als we het kunnen, wordt het gedaan. Als we het niet kunnen, wordt het gezegd. Transparantie troef! Wij nemen proactief en oplossingsgericht initiatief. Van de eerste kennismaking tot de finale follow-up handelen we EGHT en oprecht met de nodige verantwoordelijkheid!

Integrity

Bij EGHT CARE zijn we steeds eerlijk en oprecht. Onze werkethiek? Doing the right thing, even when no one is watching. Wij halen het onderste uit de kan, maar houden altijd vast aan onze uitgezette koers en onze waarden. We zijn trots op ons werk en trouw aan ons team.

Result

Een bestaande werkwijze upgraden? Graag. Een pittig project starten vanaf nul? Nog liever! Ons team bestaat uit ervaren verpleegkundigen en projectmanagers die gesterkt worden door uitdagende targets. Wat je doel ook is, wij gaan er samen voor!

“Een team van schone mensen met het hart op de juiste plaats en een enorme drive om te groeien.”

Interesse in
ons DNA?
Bekijk onze
vacatures

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen