Wat we doen

Bij Eght Care zorgen wij voor de zorg.

Te weinig personeel, een stijgende werkdruk en personeelsuitval: de zorgsector krijgt het de laatste tijd hard te verduren. Op zoek naar een stabiele omkadering voor je zorgorganisatie? De werkdruk van je verpleegkundigen optimaal verdelen, verbeteren en verlichten?

Plaatsing

EGHT Care maakt de kruisbestuiving tussen eigen zorgmedewerkers en een team van project-verpleegkundigen.

Training

EGHT Care gaat de extra mijl en zet opleidingskansen hoog op de agenda.  Ready to improve your skills?

Begeleiding

Alles om de geknipte verpleegkundigen aan boord te halen en structureel te groeien. 

Plaatsing

Zet je zorgorganisatie kracht bij met ervaren verpleegkundigen.

EGHT Care maakt de kruisbestuiving tussen eigen zorgmedewerkers en een team van projectverpleegkundigen. Hoe? Door het plaatsen van gedreven verpleegkundigen op projecten in je organisatie. Op lange termijn en met een open blik, precies op tempo van je zorgafdeling. Zo leveren we extra handen en optimaliseren we de zorg van binnenuit. Best of both worlds! 

Begeleiding

Word een magneet voor het juiste verpleegtalent en creëer ambassadeurs!

Het motto van EGHT Care? Denken voor we doen, en doen wat we zeggen. We verschuiven de focus van de doefase naar de denkfase en leggen de nadruk op het DNA van je zorgvoorziening. We rollen een plan uit dat naadloos aansluit bij de kern van je organisatie en vertalen dit naar de juiste communicatie. Alles om de geknipte verpleegkundigen aan boord te halen en structureel te groeien. Ready? Set. Grow!

Training

Opleiding voor verpleegkundigen? Eght snel geleerd!

EGHT Care gaat de extra mijl en zet opleidingskansen hoog op de agenda. Het doel? Verpleegtalent triggeren en trainen, zodat ze elke dag het beste van zichzelf kunnen geven. We laten gedreven verpleegkundigen niet op hun honger zitten en zetten maximaal in op menselijk kapitaal met de meest innovatieve trainingsapplicaties. Ready to improve your skills?

"Heet van de naald"

Blijf op de hoogte van nieuws over de zorg

Wij helpen je
EGHT graag.

Wil je weten wat wij EGHT kunnen betekenen? Dan horen we graag wat belangrijk is voor jou! Aarzel niet en laat het ons weten. Tot snel!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Satenrozen 10 2550 Kontich I By Publiplus