Voor zorgtoppers

EGHT voor zorgpersoneel

every hero needs a side kick!

Een professionele uitdaging in de zorg?

EGHT Care schuift met jou aan tafel en luistert naar wat voor jou als zorgprof én mens EGHT belangrijk is. Zo vinden we een job als verpleegkundige op maat van jouw zorg-DNA.

Lanceerplatform voor zorgtalent

Ben je net afgestudeerd als verpleegkundige en loop je verloren in de jobmogelijkheden? Of heb je bakken ervaring en weet je precies wat je wil? We’re all ears!

Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we je wensen in kaart en ontdekken we samen wat de beste (volgende) stap is voor je carrière. Of je nu graag proeft van verschillende werkcontexten, wilt doorgroeien tot zorgmanager of meer belang hecht aan een gezonde worklifebalans: we care.

Op die manier matchen we jouw zorgtalent en persoonlijke voorkeuren met ons uitgebreid netwerk van ziekenhuizen en zorgcentra.

Projectverpleegkundige of toch liever als interimmer aan de slag?

Het kan allemaal bij EGHT Care. Jouw passie voor de zorg is het allerbelangrijkste. EGHT Care is jouw sidekick, wij zorgen voor de nodige ondersteuning. Onze eerste missie: jou helpen aan een nieuwe uitdaging. Ongeacht de contractvorm staan wij aan je zijde, the whole ride long.

Trainingen voor toppers in de zorg

Ga je bij EGHT Care aan de slag als zorgprofessional onder een projectsourcing contract, dan zorgen wij ervoor dat je niets te kort komt: van training tot heldere loonadministratie en een bedrijfswagen.

Als projectverpleegkundige steek jij je handen uit de mouwen om bij te springen in bestaande teams. Jouw expertise, dat is waar onze klanten op rekenen. Maar je staat er niet alleen voor. Jouw EGHT Care coaches zijn steeds bereikbaar. Ieder kwartaal komen we samen met alle projectverpleegkundigen tijdens onze Teamdag. Ook een kerst-, paas- of zomerfeest mag niet ontbreken. Work hard, play hard!

EGHT Care denkt ook aan jouw toekomst. Naast leerrijke projecten die passen bij jouw ambities, biedt EGHT Care ook ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling. Zo werken we met een opleidingsaanbod op maat en staan we steeds open voor feedback over de volgende stappen in jouw carrière.

Hoe verloopt het proces

Van sollicitatie naar job

1. Neem contact op

Bezorg ons je gegevens via mail, telefoon of het formulier onderaan en wij nemen dan graag contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dit mag bij ons op kantoor, maar wij komen ook graag tot bij jou!

2. Eerste gesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek schuiven we met jou aan tafel en luisteren naar wat voor jou als zorgprof én mens EGHT belangrijk is. Zo vinden we een job als verpleegkundige op maat van jouw zorg-DNA.

3. Gesprek zorginstelling

Wij geloven dat goede zorg start met een warme wisselwerking en een vlotte communicatielijn tussen zorgorganisaties en -medewerkers.

4. Opvolging

Onze baseline? Jij zorgt voor je patiënten, wij zorgen voor jou. EGHT Care staat garant voor een stabiele omkadering van je carrière in de zorg. Wij blijven je opvolgen.

Tijd voor een babbel over je carrière als zorgprof?

Laat van je horen of solliciteer op een van onze vacatures.

Tot snel!

Wij helpen u
EGHT graag.

Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen