meer dan een job

Word project-verpleegkundige in Gent

EGHT Care schuift met jou aan tafel en luistert naar wat voor jou als zorgprof én mens belangrijk is.

Wij zijn er voor jou

Waarom projectverpleegkundige bij EGHT care?

N

Je wordt ondersteund

Bij EGHT Care hechten we veel waarde aan het traject van elke projectverpleegkundige en staan op elk moment voor je klaar! 

N

Heel veel flexibiliteit

Je komt terecht in een flexibele werkomgeving, waarbij je het vertrouwen en de vrijheid krijgt om je eigen planning op te stellen.

N

Je wordt gehoord

Tijdens een eerste gesprek brengen we je wensen in kaart en ontdekken we samen wat de beste stap is voor je carrière.

N

Geweldige voordelen

Goede verdiensten met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (leaseauto, studiebudget, …)

N

Je blijft groeien

Bijblijven met trends in de zorgsector? Kennis is key! Daarom investeerden we in een app boordevol inzichten.

N

EGHTe familie

Niets is zo mooi als de mogelijkheid je in te zetten om anderen te helpen. Maar wie staat er voor jou klaar? Dat doen wij. EGHT graag!

Jobs

Wij zoeken projectverpleegkundigen in Gent

Trainingen voor toppers in de zorg

Ga je bij EGHT Care aan de slag als zorgprofessional onder een projectsourcing contract, dan zorgen wij ervoor dat je niets te kort komt: van training tot heldere loonadministratie en een bedrijfswagen.

Als projectverpleegkundige steek jij je handen uit de mouwen om bij te springen in bestaande teams in Gent. Jouw expertise, dat is waar onze klanten op rekenen. Maar je staat er niet alleen voor. Jouw EGHT Care coaches zijn steeds bereikbaar. Ieder kwartaal komen we samen met alle projectverpleegkundigen tijdens onze Teamdag. Ook een kerst-, paas- of zomerfeest mag niet ontbreken. Work hard, play hard!

EGHT Care denkt ook aan jouw toekomst. Naast leerrijke projecten die passen bij jouw ambities, biedt EGHT Care ook ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling. Zo werken we met een opleidingsaanbod op maat en staan we steeds open voor feedback over de volgende stappen in jouw carrière.

Hoe verloopt het proces

Van sollicitatie naar job

1. Neem contact op

Bezorg ons je gegevens via mail, telefoon of het formulier onderaan en wij nemen dan graag contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dit mag bij ons op kantoor, maar wij komen ook graag tot bij jou!

2. Eerste gesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek schuiven we met jou aan tafel en luisteren naar wat voor jou als zorgprof én mens EGHT belangrijk is. Zo vinden we een job als verpleegkundige op maat van jouw zorg-DNA.

3. Gesprek zorginstelling

Wij geloven dat goede zorg start met een warme wisselwerking en een vlotte communicatielijn tussen zorgorganisaties en -medewerkers.

4. Opvolging

Onze baseline? Jij zorgt voor je patiënten, wij zorgen voor jou. EGHT Care staat garant voor een stabiele omkadering van je carrière in de zorg. Wij blijven je opvolgen.

Wij helpen je
EGHT graag.

Wil je weten wat wij EGHT kunnen betekenen? Dan horen we graag wat belangrijk is voor jou! Aarzel niet en laat het ons weten. Tot snel!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen