EGHT IETS VOOR JOU

Tevreden werken in de zorg? Het kan!

EGHT Care schuift met jou aan tafel en luistert naar wat voor jou als zorgprof én mens belangrijk is.

Een job in de zorg, waar je gehoord wordt!

Waarom EGHT care?

N

Je wordt ondersteund

Bij EGHT Care hechten we veel waarde aan het traject van elke verpleegkundige en staan op elk moment voor je klaar!
N

Heel veel flexibiliteit

Je komt terecht in een flexibele werkomgeving, waarbij je het vertrouwen en vrijheid krijgt voor je eigen planning op te stellen.
N

Je wordt gehoord

Tijdens een eerste gesprek brengen we je wensen in kaart en ontdekken we samen wat de beste stap is voor je carrière.
N

Geweldige voordelen

Goede verdiensten met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (leaseauto, studiebudget, …)
N

Je blijft groeien

Bijblijven met trends in de zorgsector? Kennis is key! Daarom investeerden we in een app boordevol inzichten.
N

EGHTe familie

Niets is zo mooi als de mogelijkheid je in te zetten om anderen te helpen. Maar wie staat er voor jou klaar? Dat doen wij. EGHT graag!

Jobs

Wij zijn op
zoek naar jou!

Projectverpleegkundige Brussel

Projectverpleegkundige Brussel

+32 3 375 68 86 Als projectverpleegkundige Brussel is de dagelijkse begeleiding van jouw patiënten uiteraard jouw belangrijkste verantwoordelijkheid. facebookinstagramlinkedinJouw zorg, ons project! Dit maken wij waar dankzij deze drie pijlers  We realiseren jouw...

Projectverpleegkundige Vlaams-Brabant

Projectverpleegkundige Vlaams-Brabant

+32 3 375 68 86 Als projectverpleegkundige Vlaams-Brabant is de dagelijkse begeleiding van jouw patiënten uiteraard jouw belangrijkste verantwoordelijkheid. facebookinstagramlinkedinJouw zorg, ons project! Dit maken wij waar dankzij deze drie pijlers  We...

Projectverpleegkundige Antwerpen

Projectverpleegkundige Antwerpen

+32 3 375 68 86 Als projectverpleegkundige regio Antwerpen is de dagelijkse begeleiding van jouw patiënten uiteraard jouw belangrijkste verantwoordelijkheid. facebookinstagramlinkedinJouw zorg, ons project! Dit maken wij waar dankzij deze drie pijlers  We...

Bekijk alle vacatures →

Hoe verloopt het proces

Van sollicitatie naar job

1. Neem contact op

Bezorg ons je gegevens via mail, telefoon of het formulier onderaan en wij nemen dan graag contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dit mag bij ons op kantoor, maar wij komen ook graag tot bij jou!

2. Eerste gesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek schuiven we met jou aan tafel en luisteren naar wat voor jou als zorgprof én mens EGHT belangrijk is. Zo vinden we een job als verpleegkundige op maat van jouw zorg-DNA.

3. Gesprek zorginstelling

Wij geloven dat goede zorg start met een warme wisselwerking en een vlotte communicatielijn tussen zorgorganisaties en -medewerkers.

4. Opvolging

Onze baseline? Jij zorgt voor je patiënten, wij zorgen voor jou. EGHT Care staat garant voor een stabiele omkadering van je carrière in de zorg. Wij blijven je opvolgen.

Team

Kijk wat er EGHT
verteld wordt.

EGHT Care voor mij? Simpel, ik voelde me meteen thuis. Hier kan ik me op verschillende vlakken ontplooien als verpleegkundige en dit op mijn eigen tempo. Een team van EGHTe mensen rondom mij met een hart voor zorg, dat geet me zoveel voldoening.

YENTL
Projectverpleegkundige

Bij EGHT Care kom je als verpleegkundige op de 1ste plaats! Hier tel je mee, je bent geen nummer op de payroll zoals dikwijls wel eens gebeurt. Je wordt door een EGHT en hecht team opgevangen, begeleid en gesteund! Hier wordt naar alle facetten van de mens gekeken

PETRA
Projectverpleegkundige

Ik heb voor EGHT Care gekozen voor de wamte, het familiegevoel en de openheid voor ontwikkeling van jezelf. Als projectverpleegkundige leer ik tijdens elk project bij, het geeft me vrijheid. Je bent niet gebonden aan 1 afdeling/discipline.

Jaider
Projectverpleegkundige

Als afgestudeerde verpleegkundige kwam ik terecht bij EGHT Care. Het buikgevoel zat meteen goed en ik voelde me er meer dan welkom. Ik merkte direct dat het team voor elkaar zorgt, zodat iedereen zich er EGHT thuis voelt.

NINA
Projectverpleegkundige

Een bedrijf waar je EGHT jezelf mag zijn en waar talent, waarden en normen erg gewaardeerd worden. Een team dat niet in beperkingen denkt maar in mogelijkheden. Dat gaat niet bestaat niet!

VALERIE
Projectverpleegkundige

Van kleins af aan heb ik altijd de drang gehad om vrij te zijn. Dit kenmerk en de combinatie van eenheid en 'patiënt first' - mentaliteit, zorgen ervoor dat ik ontzettend veel energie haal uit mijn job. Alleen al het idee om met dit team samen te werken, laat mijn hart sneller kloppen!

ROBIN
Projectverpleegkundige

Voor EGHT Care kiezen was een makkelijke keuze. De uitdagingen van de projecten, de professionaliteit van het volledige team en kans tot zelfontplooiing zijn mijn redenen waarom.

SHANA
Business Partner

Geweldig om samen te werken met deze toppers. Een team van schone mensen met het hart op de juiste plaats en een enorme drive om te groeien en de zorg 'EGHT' vooruit te helpen.

BART
Managing Partner

Kiezen voor EGHT Care, was eigenlijk niet kiezen. Het was vooral het gevoel volgen dat ik had bij dit bedrijf. Een werkgever waarbij zowel de patiënt als de verpleegkundige centraal staat, waar ook wij als mens worden gezien. EGHT Care is een werkgever die gaat voor een persoonlijke aanpak en waarbij ze EGHT luisteren naar jou. EGHT volk, EGHTe passie, EGHTe mensen, daar draait het voor mij om!

MELISSA
Projectverpleegkundige

EGHT Care ziet je, voelt je, ondersteunt je, geeft je een veilig en geborgen gevoel als verpleegkundige, maar ook als mens binnen haar sociale omgeving. EGHT Care geeft je de nodige opportuniteiten om je verder te ontwikkelen, dit om een betere verpleegkundige en mens te zijn.

CURD
Projectverpleegkundige

Ik heb voor EGHT Care gekozen omdat ik tijdens een vrijblijvend gesprek meteen een warm familiegevoel ervaarde. Een absolute meerwaarde bij EGHT Care is het feit dat je niet zomaar met de stroom mee moet varen. Je krijgt de kans om aan te meren om nieuwe en uitdagende plekken te verkennen.

CARO
Projectverpleegkundige

“Heet van de naald”

Blijf op de hoogte van nieuws over de zorg

Wij helpen je
EGHT graag.

Wil je weten wat wij EGHT kunnen betekenen? Dan horen we graag wat belangrijk is voor jou! Aarzel niet en laat het ons weten. Tot snel!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.
© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Satenrozen 10 2550 Kontich I By Publiplus
Onderdeel van