ONS DNA

Wat is EGHT en wat betekent het voor jou? Veel! Maar dan moet je eerst dit verhaal lezen. Een EGHT verhaal, mijn verhaal.

En wie ben ik? Bart Van den Eynde. Vader van 2 fantastische kinderen, ondernemer, bezieler van het merk EGHT. Maar vooral: een mens met een missie. Dit is een verhaal over een carrière, over ondernemen, keuzes maken, jezelf kunnen én mogen zijn, geboetseerd vanuit mijn eigen pad.

GEWOON JEZELF

EGHT, project sourcing met een hart en historiek.

Dit verhaal start op een punt in mijn leven waarop alles wat ik ooit droomde, plots werkelijkheid werd. 2017 was zo’n jaar waarin alles samen viel: een mooi gezin, een bloeiende carrière, een succesvol bedrijf met een team van gedreven werknemers die elke dag het beste van zichzelf geven. Een nominatie voor snelste groeier in Trends Gazellen en de ‘Great Place to Work’-award binnen handbereik. 

En toch miste ik iets. Voelde iets niet juist. Wat miste er? Het leek alsof ik werd tegengehouden in mijn eigen ondernemerschap. Bizar, want mijn omgeving heeft me altijd 200 % gesteund op mijn professioneel parcours. Ook in mijn bedrijf werd ik op handen gedragen en werkte ik in goede verstandhouding met mijn team. Was dit dan een teken om het wat rustiger aan te doen? Hell no! Ik had net energie teveel en aan wilde businessideeën geen gebrek..

En euh… rustiger aan doen, ik? Mijn ongezouten mening? Je wordt niet moe van hard werken hoor. Je wordt moe als je geen doel hebt en de routine aan de deur klopt. En vooral ook door niet te luisteren naar jezelf. Door geen stappen te zetten om het anders en beter te doen voor jezelf. Kort door de bocht? Maybe, maar dit is hoe ik er oprecht over denk. 

In alles wat ik deed bleef het borrelen in mijn hoofd, waarom doe ik elke dag wat ik doe? Het gevoel om mezelf te zijn én te blijven in alle vrijheid. Mijn onklopbare drive en ondernemerszin waren te groot, ik moest er iets mee doen. Thuis klonk het zo: “Als ik nog iets onderneem, zal ik er alles aan doen om zoveel mogelijk mensen zichzelf te laten zijn, het zal verdorie ‘écht’ moeten zijn!’ Dat is letterlijk het eerste wat ik zei. Et voilà, de rest is geschiedenis! Mijn handelsmerk EGHT werd geboren!

EGHT zijn en authentiek handelen. Bottomline?
Zeg het zoals het is, spreek zonder filter en maak het relevant. Dát is de key om altijd resultaat te boeken. True that! Het belang van de ‘waarom’ hierbij duidelijk naar voren geschoven.

Waarom ben je op de wereld, wat drijft je, wat wil je nog bereiken?

Authentiek zijn, anderen inspireren en helpen, blijven gaan, zelfs wanneer het onmogelijk lijkt. Dat is voor mij een absolute must..

En waar kan ik dan het meeste toegevoegde waarde creëren? In mijn favoriete branche natuurlijk, de gezondheidszorg. Midden in de Covid-periode volgde ik mijn passie en op 1 september 2020 werd EGHT Care geboren. Bodyshopping van verpleegtalent? Allesbehalve, wél fantastische zorgprofessionals laten groeien tot de beste versie van zichzelf. 

Gewoon jezelf zijn en van daaruit je talenten ten volle benutten: dat is de missie van EGHT Care. Dat is de sleutel om je job in de zorg met hart en ziel te kunnen doen. Dat is onze driver. Vandaag, morgen, en eigenlijk al sinds het prille begin.

EGHT.
Gewoon mezelf,
Gewoon Bart,

“Een team van schone mensen met het hart op de juiste plaats en een enorme drive om te groeien.”

Interesse in
ons DNA?
Bekijk onze
vacatures

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen