GEWOON JEZELF

EGHT Care: authenticiteit en toewijding

In 2020 zag EGHT Care het levenslicht, geboren uit de diepgewortelde overtuiging van oprichter Bart Van den Eynde om iets te betekenen in de wereld van gezondheidszorg.

Het verhaal van EGHT Care begint niet op de dag van de oprichting, maar jaren daarvoor, toen Bart al een succesvolle carrière had opgebouwd en toch voelde dat er iets ontbrak. Ondanks zijn professionele successen voelde hij een innerlijke drang om meer te doen, om zijn energie en ondernemerszin op een betekenisvolle manier in te zetten.

Bart besloot zich te richten op de gezondheidszorg, een sector die hem nauw aan het hart lag. Hij geloofde in het potentieel van zorgprofessionals en zag een kans om hen te ondersteunen bij het volledig benutten van hun talenten.

 

 

 

 

EGHT Care is echter meer dan alleen een leverancier van zorgpersoneel. Het is een plek waar zorgprofessionals worden aangemoedigd om te gedijen, om hun eigen identiteit te omarmen en hun passie na te streven. De visie van EGHT Care is gebaseerd op het inspireren en helpen van anderen, wat heeft geleid tot een toegewijde organisatie die streeft naar het welzijn van zowel zorgprofessionals als patiënten.

Door vast te houden aan de kernwaarden van authenticiteit en toewijding heeft EGHT Care niet alleen succes behaald, maar heeft het ook een positieve impact gehad op de samenleving: samen lopen we voorop in de zorg.

Gewoon jezelf zijn en van daaruit je talenten ten volle benutten: dat is de missie van EGHT Care. Dat is de sleutel om je job in de zorg met hart en ziel te kunnen doen. Dat is onze driver. Vandaag, morgen, en eigenlijk al sinds het prille begin.

“Een team van schone mensen met het hart op de juiste plaats en een enorme drive om te groeien.”

Interesse in
ons DNA?
Bekijk onze
vacatures

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen