3 redenen om te kiezen voor een job als projectverpleegkundige

Ben je vandaag verpleegkundige of sta je op het punt om jouw carrière in de zorg te starten? Misschien twijfel je nog om aan de slag te gaan als projectverpleegkundige? 

Wij helpen je graag met het maken van een goede keuze en geven je drie redenen om er voor te gaan:

1. Je werkt op meerdere projecten

Als projectverpleegkundige werk je op meerdere projecten. Dit betekent dat je veel afwisseling krijgt in de taken en klanten. Zo leer je veel bij en bouw je op korte tijd de nodige ervaring op. Hierdoor kan je sneller jouw ambities realiseren. Meer nog, bij EGHT Care krijg je het volledige zeggenschap over jouw carrière.

2. Je krijgt meer liefde en dankbaarheid

Als projectverpleegkundige krijg je veel meer liefde en dankbaarheid. Enerzijds voel je de liefde en dankbaarheid van je nieuwe collega’s, want door jouw komst los jij (tijdelijk) het personeelstekort op. Anderzijds krijg je liefde en dankbaarheid van de patiënten en/of bewoners die je helpt. Dit zijn er per definitie meer omdat je op meerdere projecten werkt.

3. Je bent meer dan een helpend handje

Als projectverpleegkundige bij EGHT Care ben je meer dan een helpend handje. Onze projectverpleegkundigen komen op elk project als frisse wind binnen. Frisse wind omdat je met jouw ideeën en ondersteuning de organisatie waar je terechtkomt beter maakt. Jij helpt met het maken van impact en jij helpt met de zorg te optimaliseren. Uiteraard word je hierin ondersteund en begeleid door EGHT Care.

Ben je overtuigd door deze drie voordelen van projectverpleegkunde? Solliciteer dan op onze website voor één van onze projecten en word een EGHTie!

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen