We stellen projecten aan je voor

Met EGHT Care lopen we voorop in de zorg en dat doen we samen met onze EGHTies, onze projectverpleegkundigen. Door hen de juiste projecten voor te stellen, kunnen ze hun ambities realiseren en samen de zorg vooruit helpen.

EGHT Care voorziet meer dan helpende handjes. Onze projectverpleegkundigen komen op elk project als een frisse wind binnen. Ze maken impact, ondersteunen de zorgorganisatie en helpen zo de zorg vooruit. Dat kan alleen maar door projecten voor te stellen aan onze EGHTies en hen niet zomaar ergens te plaatsen.

Bij EGHT Care krijgen onze medewerkers geen projecten, maar worden projecten aan hen voorgesteld die aansluiten bij hun ambities, wensen en expertise. Het zijn tenslotte de medewerkers die centraal staan en niet de projecten.

Dankzij deze persoonlijke aanpak, kunnen onze projectverpleegkundigen de meerwaarde geven die ze willen bieden en kan EGHT Care voorop lopen in de zorg.

Ook Dikra hoeft niet zelf te zoeken naar leuke projecten. ‘Ik krijg voldoende ondersteuning van Bart & het team bij EGHT Care. Zij zoeken naar een project dat perfect bij mij past. Dat mij voldoende uitdaging geeft.’

Wil jij ook projecten uitvoeren in verschillende zorgorganisaties? Neem een kijkje bij onze vacatures.

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen