Wij realiseren jouw ambities

In de zorgsector van vandaag is vooruitgang niet alleen een ambitie, het is een noodzaak. Ook onze projectverpleegkundigen delen die mening. Ze willen vooruit en hun ambities realiseren. EGHT Care helpt hen hierbij want hun zorg, is ons project.

De passie die al onze verpleegkundigen verbindt is de passie voor goede zorg. Ze willen samen vooroplopen in de zorg, door als de beste versie van zichzelf zorgorganisaties te ondersteunen. Onze EGHTies zitten boordevol ambitie en dankzij EGHT Care kunnen ze die ook waarmaken.

Persoonlijke benadering

Om de ambities van onze EGHTies ten volle te realiseren en allereerst te definiëren, is een persoonlijke benadering van uiterst belang. Hoe kan je anders weten welke richting een verpleegkundige graag zou nemen tijdens zijn of haar carrière?

Sylvie merkte dit meteen in het sollicitatiegesprek: ‘Mijn sollicitatiegesprek leek meer op een kennismakingsgesprek. Ik voelde mij al van de eerste minuten op mijn gemak. Het team van EGHT Care biedt mij verschillende projecten aan, zodat ik ervaring kan opdoen binnen verschillende specialisaties.’

Door de ambities van onze EGHTies te realiseren, kunnen zij met nog meer vertrouwen voorop lopen in de zorg.

Wil jij jouw ambities ook realiseren? Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen