EGHT Care

vervoegt Select Group

Select Group neemt meerderheidsbelang in EGHT Care over van Gumption-Groep en versterkt zo haar positie in de markt van projectsourcing met focus op de zorgsector.

EGHT Care werd in 2020, met ondersteuning van Gumption-groep, opgericht door Bart Van den Eynde na eerdere ervaringen in de sector. Intussen groeide de onderneming uit tot een trouwe partner voor zorgprofessionals en -organisaties. Aandacht voor bijscholing, onder meer via innovatieve opleidingstools, en een patiënt first-mentaliteit kenmerken EGHT Care. Met EghtFlix ontwikkelde het bedrijf zo bijvoorbeeld een mobiele trainingstool voor verpleegkundigen.

“De focus op het mensgerichte blijft voorop staan bij EGHT Care”, zegt Bart Van den Eynde en “net die gedeelde visie en doelstelling maakte van de ontmoeting met Select Group en haar entiteit Select Medical een perfecte match. Hun strategie, DNA en toekomstvisie past volledig binnen het plaatje van EGHT Care. Een nieuwe vennoot voor een volgende fase van ons bedrijf. Samen zijn we uitgerust voor de zorg van morgen!

 

 

Projectsourcing is 1 van de 5 strategische dienstenpijlers van Select Group. Een pijler die de afgelopen jaren reeds fors is gegroeid en in de toekomst verder aan belang zal winnen binnen de onderneming. Sinds 2018 bouwde zij via haar entiteit Select Medical reeds een eigen team van projectverpleegkundigen uit.

Met Select Group als nieuwe partner is EGHT Care verzekerd van de juiste kennis en expertise om versneld te kunnen groeien. Als nieuw lid van de familie zal EGHT Care in eerste instantie haar business autonoom verder zetten. Op termijn is het de bedoeling van Select Group om Select Medical en EGHT Care operationeel en juridisch te integreren.

 

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen