Inzicht: Eender wat, kritiek zal er altijd zijn!

Bij EGHT Care vinden we het erg belangrijk om onze medewerkers te inspireren en te motiveren. 💪 💭

Op regelmatige basis laten we graag enkele EGHTE inzichten op jou los!

Ik las onlangs een interview met Gert Verhulst over het afscheid van Samson en Gert, hij vertelde over de meer dan 30 jaar optredens en entertainment. Het ging vooral over de verschillende meningen en commentaren die momenteel aan de gang zijn. De voorstanders zijn dankbaar voor wat hij heeft opgebouwd en hoeveel impact hij heeft gemaakt met in eerste instantie Samson en Gert en nadien Studio 100.

De tegenstanders hebben het alleen maar over zijn vermogen, de relaties met verschillende medewerksters en het feit dat hij geld heeft verdiend ‘op de kap’ van jonge gezinnen. Ik vind dit best grappig want het zijn net diezelfde jonge gezinnen die in’t weekend hun kinderen voor Studio 100 TV parkeren zodat ze nog wat kunnen uitslapen of luieren. Net ook die gezinnen gaan bij elke gelegenheid naar de gekende optredens en pretparken. Net ook deze ouders geven hun kids lunch mee in een brooddoos van Samson of K3.

Het maakt dus niet uit wat Gert Verhulst zou gedaan hebben, hij zou altijd van een bepaalde groep commentaar gekregen hebben. Kies je voor A heb je 50% kans op commentaar, kies je voor B zal het net die andere 50% zijn die klaagt.

Waarom heeft hij dan zoveel volgers ondanks de negatieve reacties? Simpel, hij laat zich niet tegenhouden, volgt strikt zijn doel en boekt resultaten. Mocht hij geen resultaten gehad hebben had hij wel van een andere strekking reacties gekregen. Hij zou meteen een leger ondernemers op zijn dak gekregen hebben die hem wel eens zouden vertellen hoe je een bedrijf moet runnen.

Als ik dit vertaal naar EGHT geldt net hetzelfde, een deel vraagt zich zelfs vandaag nog af waarom ik een nieuw bedrijf heb opgestart, een ander deel vindt het nog steeds super en steunt elke stap die we zetten.

Dit is nu eenmaal hoe het in het leven gaat, eender wat je beslist. Je zal altijd ‘believers’ en ‘non-believers’ hebben.

Laat dat nu net mijn drive zijn om ongeremd te blijven varen richting doel. Ook ik heb veel vragen gesteld. Wat gaat mijn familie zeggen? Hoe gaat de markt reageren? Wat gaan al die verpleegkundigen zeggen als ik EGHT Care opstart? Wat gaan mijn vrienden zeggen? Ik heb me niet laten tegenhouden want mijn doel is zeer duidelijk: Van EGHT Care een topmerk maken waar iedereen wil werken en zichzelf kan en mag zijn!

Dus eender wat er gezegd wordt blijf ik vastberaden bouwen aan mijn doel. Als het minder goed gaat zal er commentaar zijn en als het super gaat ook, dus waarom dan inhouden?

 

Waar hou jij je vandaag in om ‘wat ze zullen zeggen’? Mijn advies? Fuck them en ga vol voor doel!

 

EGHT en oprecht vooruit als een player!

 

EGHTe Bart

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen