Optimisme…
EGHT een keuze!

Optimisme, aangeboren of een keuze? Een keuze! Ieder van ons kiest er elke dag opnieuw voor om een optimistische of pessimistische houding aan te nemen. Als optimist ga je geloven in alles wat je onderneemt en zaken aanvaarden zoals ze zich voordoen. Pessimisten zoeken terwijl naar excuses om de zaken niet aan te nemen zoals ze zijn…

Positivisme in de zorg

Maar laat ons even het bruggetje maken naar ons vakgebied, de zorg. Kunnen er zaken verbeterd worden in de sector? Jazeker! Hebben we handen te kort bij te veel zorginstellingen? Jazeker. Wordt er soms te weinig geluisterd naar het zorgpersoneel? Jazeker. Maar niet overal en laten we niet veralgemenen. Laten we roeien met de riemen die we hebben en elke dag opnieuw onze passie uitoefenen: zorgen. Zorgen voor mensen die elke dag een zorgprofessional aan hun bed verdienen met een luisterend oor en een lach waar het kan.

Laten we samen vechten voor de beste zorg, en vooral, voor het welzijn van de patiënt. Die persoon waar we het allemaal voor doen. Die persoon waarvan je zijn of haar dag een stukje beter kan maken door jouw positieve houding.

Optimisme, kies ervoor, EGHT elke dag!

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen