Efficiënte planningstool voor de zorgsector

EGHT Care gaat een partnership aan met TONOS Care, ontwikkelaar van AI-gedreven software voor efficiënte personeelsplanningen in de zorg.

Zorg dragen voor de zorg, dat is de nobele missie van EGHT Care. Dat doen ze door het plaatsen van gemotiveerde zorgmedewerkers op die plekken waar ze het meest nodig zijn.

Maar de zorg heeft ook andere noden. Om hun klanten op alle domeinen maximaal te ontzorgen slaat EGHT Care regelmatig de handen in elkaar met complementaire partners. Zo lanceerden ze vorig jaar de mobiele leerapplicatie EGHTFLIX in samenwerking met Arteveldehogeschool en MobieTrain.

Een digitale oplossing voor personeelstekorten

Dit jaar sluiten ze een nieuw strategisch partnership met TONOS Care. Met behulp van hun AI-gedreven app bieden ze een antwoord op de stijgende werkdruk en personeelstekorten in de zorg. Zo stelt de app automatisch dienstenpatronen op waarbij rekening wordt gehouden met de beschikbaarheden van het zorgpersoneel. Na het plannen van de dienstenpatronen, komt het roosteren, waarbij de verzorgenden worden ingeroosterd. Het resultaat? Minder stress op de werkvloer, meer werkplezier én een betere zorg voor patiënten.

“Tekorten oplossen door alleen maar goede verpleegkundigen te plaatsen? No thanks! Bij EGHT Care willen we het verschil maken met een duurzame oplossing. Door het personeel optimaal in te zetten, verminderen we de werkdruk significant. Samen met TONOS Care zijn we klaar om de zorg naar een hoger niveau te tillen, rooster per rooster.”

Bart Van den Eynde – Managing Partner

Over EGHT Care

EGHT Care is zorgpartner van ziekenhuizen, woonzorgcentra en andere zorginstellingen, en ondersteunt hen bij het plaatsen, begeleiden en trainen van zorgtalent.

Heb je interesse in een demo capaciteitsplanning? Download onderstaande whitepaper voor alles wat je hierover moet weten. Deze whitepaper is geschreven voor zorgorganisaties die kampen met diverse capaciteitsvraagstukken en een nieuwe weg in willen slaan. Namelijk succesvol te gaan plannen en roosteren, voor nu en naar de toekomst.

Wij bij EGHT Care helpen je hier graag mee verder! Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of demo.

“Capaciteitsplanning als hulpmiddel voor de tekorten in zorg”

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen