Verpleegkundige Geriatrie

Deel uitmaken van een bruisende equipe met een warm hart voor ouderenzorg? Fasten your seatbelts, EGHT is op zoek naar jou!

Een echte job bij EGHT Care?
We boost your career in care!

EGHT CARE

What about us?

Een passie voor de zorg, een hart voor hardwerkende verpleegkundigen en een patiëntgerichte focus. EGHT Care, that’s us! Als stabiele growth navigator van Antwerpse bodem ondersteunen we zorginstellingen en ziekenhuizen bij het uitbouwen van een gepassioneerd team verpleegkundigen.

Werkbaar werken in de zorg? Ons speerpunt, vanaf dag één. Daarvoor zetten we maximaal in op hands-on verpleegkundigen die mee durven nadenken over de interne werking van zorgafdelingen. Patiënten verzorgen met veel warmte, initiatief nemen, dingen in beweging zetten, … Our kind of people!

What about you?

Geriatrie is zoveel meer dan patiënten wassen en medicatie klaarleggen. Delicate wondzorg, chronische ziektes, palliatief comfort, … Wij geloven dat je als geriatrisch verpleegkundige EGHT het verschil kan maken in een breed spectrum van verzorging en verpleging. Een betrokken, warme persoonlijkheid en leergierige werkattitude zitten standaard in je verplegingskit! Benieuwd welke skills nog meer van pas komen?

Knowledge

Ouderenzorg vraagt om een specifieke aanpak. Koos je tijdens je opleiding verpleegkunde voor een specialisatie in geriatrie? Be our guest!

Experience

Kom je net van de schoolbanken? Of draai je al heel wat jaren mee op een geriatrische afdeling of wzc? Wij zijn benieuwd naar je ervaring en drive!

Passion driven

Van vlotte babbel tot uitdagende verplegingsvraagtukken: Geriatrie is een veelzijdige discipline waar je zóveel dankbaarheid voor terugkrijgt.

Hospitality mindset

Is je hart groot en sta je te popelen om mensen te helpen? Dan is deze job EGHT iets voor jou! Samen werken we aan hoogwaardige ouderenzorg.
Kippenvel na het lezen van deze vacature? Nice, wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Schuif met EGHT Care aan tafel en ontdek hoe jij ons fast-growing team kan versterken. Naast ongelofelijk respect voor je harde werk, bieden we een ambitieus groeipakket in lijn met je ervaring. Een contract van onbepaalde duur? Een aantrekkelijk loon? Een bedrijfswagen met tankkaart? Check, check en check! Wacht niet langer en mail je cv!

Interesse?

Solliciteer
vandaag

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen