Verpleegkundige Intensieve zorg

Het verschil maken voor patiënten met hands-on verzorging? Maak kennis met EGHT, groeipartner voor je carrière in de zorg!

Een echte job bij EGHT Care?
We boost your career in care!

EGHT CARE

What about us?

Een passie voor de zorg, een hart voor hardwerkende verpleegkundigen en een patiëntgerichte focus. EGHT Care, that’s us! Als stabiele growth navigator van Antwerpse bodem ondersteunen we zorginstellingen en ziekenhuizen bij het uitbouwen van een gepassioneerd team verpleegkundigen.

Werkbaar werken in de zorg? Ons speerpunt, vanaf dag één. Daarvoor zetten we maximaal in op hands-on verpleegkundigen die mee durven nadenken over de interne werking van zorgafdelingen. Patiënten verzorgen met veel warmte, initiatief nemen, dingen in beweging zetten, … Our kind of people!

What about you?

Verpleegkundige intensieve zorg ben je niet van 9 tot 5, maar ben je met hart en ziel. Een cruciale job die draait rond warme, duurzame patiëntrelaties! EGHT schuift het klassieke lijstje met jobvereisten van tafel en zoomt in op je persoonlijke drive. Waar krijg je energie van? Vanwaar je passie voor intensieve zorgen? Welke capaciteiten wil je verder ontwikkelen? Wij zijn benieuwd naar je profiel!

Knowledge

Tiptop verpleegkunde heeft geen geheimen voor jou. Daar is je bachelor-na-bachelor intensieve zorg en spoedgevallen het beste bewijs van!

Experience

Frisse starter in de zorg of doorwinterde verpleegkundige: bij EGHT is je mindset belangrijker dan je anciënniteit. Bijleren op de werkvloer? Absoluut!

Passion driven

Mensen helpen, verzorgen en ontzorgen? Passie voor verpleging zit in je DNA! Bij jou staat elke patiënt met stip op één.

Hospitality mindset

Menselijk, hartelijk, gastvrij en gepassioneerd: als verpleegkundige intensieve zorgen maak jij EGHT het verschil.
Kippenvel na het lezen van deze vacature? Nice, wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Schuif met EGHT Care aan tafel en ontdek hoe jij ons fast-growing team kan versterken. Naast ongelofelijk respect voor je harde werk, bieden we een ambitieus groeipakket in lijn met je ervaring. Een contract van onbepaalde duur? Een aantrekkelijk loon? Een bedrijfswagen met tankkaart? Check, check en check! Wacht niet langer en mail je cv!

Interesse?Solliciteer
vandaag

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen