Verpleegkundige

Spoed

Werken als verpleegkundige in Antwerpen? EGHT Care is hiring! Verplegen, initiatief nemen, zorgafdelingen naar the next level tillen.

Een echte job bij EGHT Care?
We boost your career in care!

EGHT CARE

What about us?

Een passie voor de zorg, een hart voor hardwerkende verpleegkundigen en een patiëntgerichte focus. EGHT Care, that’s us! Als stabiele growth navigator van Antwerpse bodem ondersteunen we zorginstellingen en ziekenhuizen bij het uitbouwen van een gepassioneerd team verpleegkundigen.

Werkbaar werken in de zorg? Ons speerpunt, vanaf dag één. Daarvoor zetten we maximaal in op hands-on verpleegkundigen die mee durven nadenken over de interne werking van zorgafdelingen. Patiënten verzorgen met veel warmte, initiatief nemen, dingen in beweging zetten, … Our kind of people!

What about you?

Als verpleegkundige ben jij de gouden schakel van de zorgsector. Je opleiding, ervaring en straffe people skills? Een absolute must om patiënten totaal te ontzorgen! Maar eerlijk is eerlijk: vaak is de interne organisatie van zorgafdelingen aan een flinke upgrade toe. Denk maar aan uitpuilende agenda’s, onrealistische uurroosters, of een werkdruk die de spuigaten uitloopt.  

EGHT Care is op zoek naar een verpleegkundige met pit en panache, die actief meedenkt over de optimalisatie van zorgafdelingen. Kritisch nadenken, sparren met collega’s en het roer 360° durven omgooien: we want you!

Knowledge

Verpleging van de bovenste plank? Jouw kennis staat 200 % op punt! Jij hebt een bachelor verpleegkunde op zak en blinkt uit in je technische skills. 

Experience

Jij staat te popelen om je uitgebreide ervaring te delen met jongere collega’s. Een team zorgkundigen onder je vleugels nemen? You lead the way!

Passion driven

Jij hebt goesting om zorgafdelingen te verbeteren van binnenuit. Actief meedraaien met je team én hands-on oplossingen aanreiken? Yes please.

Hospitality mindset

Ontzorgend én ondernemend: jij bent best of both worlds! Jij luistert, analyseert met een helikopterblik en bent niet bang om buiten de lijntjes te denken.
Kippenvel na het lezen van deze vacature? Nice, wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Schuif met EGHT Care aan tafel en ontdek hoe jij ons fast-growing team kan versterken. Naast ongelofelijk respect voor je harde werk, bieden we een ambitieus groeipakket in lijn met je ervaring. Een contract van onbepaalde duur? Een aantrekkelijk loon? Een bedrijfswagen met tankkaart? Check, check en check! Wacht niet langer en mail je cv!

Interesse?Solliciteer
vandaag

Start je EGHTE carrière.

Ben jij de project-verpleegkundige die we zoeken? Solliciteer dan direct!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zorgmedewerker of zorgorganisatie, bij EGHT Care zorgen wij voor de zorg.

© 2022 EGHT I BE 0753.612.893 I Privacybeleid I Transcontinentaalweg 13 – 2030 Antwerpen