Doctor Eght Care

ZORG
MEDEWERKER

Eght Care Organiser
ZORG ORGANISATIE

Scroll verder

HOE WERKT HET EGHT?

Werken als verpleegkundige in een gedreven team? Boost je carrière in de zorg! Een hart voor de zorg, een teamplayer op de werkvloer, bruggenbouwer tussen people en care. EGHT Care is de carrièrepartner voor zorgtalenten die willen groeien, bloeien en bruisen. Als stabiele growth navigator en ervaren projectsourcer ondersteunen we zorgorganisaties bij het uitbouwen van een gepassioneerd team verpleegkundigen. Wij staan te popelen om je te ontmoeten!

1

BUCKLE UP, EGHT CARE IS OP ZOEK NAAR JOU!

Working in care? Check. Growing in care? Nog liever! EGHT Care selecteert, rekruteert en motiveert gedreven verpleegkundigen met een hospitality mindset. Samen boosten we jouw carrière in de zorg!

telefoon eght care
2

DE KOFFIE STAAT KLAAR

Je verplegingsskills én persoonlijke carrière naar een hoger niveau tillen? Persoonlijkheid is key. Meer dan naar je cv, zijn we benieuwd naar je unieke drijfveer en passie voor de zorg. Wat zijn je talenten? Welke skills wil je meer ontwikkelen? Bij EGHT Care leggen we de focus op drive en dynamiek! We nemen tijd voor een goed gesprek en een lekkere koffie natuurlijk. Zijn we een match?

koffie eght care
3

WORDT EGHT GECERTIFICEERD

Kwaliteit garanderen bij onze klanten vinden we belangrijk en daar gaan we ver in. Eens aan boord boosten we jouw carrière en zetten we een talenttest op. We bepalen samen welke richting je uit kan en bieden je de meest innovatieve trainingstools. Alles zodat je jezelf volledig kan laten gaan in jouw persoonlijk ontwikkelingstraject. En ja, we leggen dat ook graag vast met de juiste certificaten natuurlijk!

pen eght care
4

KENNIS DELEN

Op frequente basis komen we als team samen, kennis delen en mekaar helpen vormt de rode draad. Ook hier gaan we voor de ‘extra mile’. Je wordt bijgestaan door onze groeimanager en kan altijd terecht bij jouw coaches. Bovendien staan alle deuren EGHT altijd open. Integriteit is een belangrijke waarde, daarom zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen!

5

EEN GROTE FAMILIE

Als medewerker van EGHT Care behoor je tot de familie van de Gumption-groep. Extra voordelen en events horen daar onlosmakelijk bij. Samen creëren we meerwaarde voor medewerker en klant. We zorgen voor een job die je leuk vindt en een team waar jij je EGHT thuis voelt.

6

ZORGEN VOOR DE ZORG

Net zoals jij voor je patiënten zorgt, zorgen we bij EGHT Care voor een stabiele omkadering van je carrière in de zorg. Daarom spreken we niet alleen over een loonpakket, maar over een groeipakket dat alle aspecten van een EGHTe job omvat. Een tipje van de sluier? Een contract van onbepaalde duur, een mooi loon op maat, een bedrijfswagen met tankkaart, groeimogelijkheden die je loopbaan in stroomversnelling brengen, …

We zoeken de volgende profielen

Verpleegkundige spoed
More info
Verpleegkundige spoed

Verschillende regio's

Je medisch en menselijk inzicht met hart en ziel inzetten op de spoedafdeling? Buckle up, EGHT is op zoek naar jou!

Verpleegkundige intensieve zorg
More info
Verpleegkundige intensieve zorg

Verschillende regio's

Het verschil maken voor patiënten met hands-on verzorging? Maak kennis met EGHT, groeipartner voor je carrière in de zorg!

Verpleegkundige geriatrie
More info
Verpleegkundige geriatrie

Verschillende regio's

Deel uitmaken van een bruisende equipe met een warm hart voor ouderenzorg? Fasten your seatbelts, EGHT is op zoek naar jou!

Verpleegkundige operatiekwartier
More info
Verpleegkundige operatiekwartier

Verschillende regio's

Chirurgen en anesthesisten ondersteunen op het OK? Jouw skills aanscherpen in een ervaren equipe? We’ve got you covered!

Verpleegkundige allround
More info
Verpleegkundige allround

Verschillende regio's

Wil je je passie voor verpleging naar the next level tillen? EGHT is op zoek naar verpleegkundigen met een gezonde growth mindset!

Kijk even hoe wij het juist aanpakken!
gloves

Onze eghte waarden

 • Daadkracht

  Een groeiplan mét effect? Yes please! EGHT Care luistert naar je noden, stippelt een concreet plan uit en gaat vastberaden aan de slag. Wij gaan in rechte lijn voor het beste resultaat.

 • Integriteit

  Bij EGHT Care zijn we trots op ons werk en trouw aan ons team. Onze werkethiek? Doing the right thing, even when no one is watching. Wij halen het onderste uit de kan, maar houden altijd vast aan onze uitgezette koers en waarden. Integriteit waar we fier op zijn!

 • Ownership

  We deliver our promises. Als we het kunnen, wordt het gedaan, als we het niet kunnen, wordt het gezegd. Transparantie troef! Wij handelen EGHT en oprecht, van eerste kennismaking tot finale follow-up. We gaan er samen voor!

 • Resultaatgericht

  EGHT Care zet alles op alles om doelen te behalen. Een bestaande werkwijze upgraden? Graag. Een pittig project starten vanaf nul? Nog liever! Ons team bestaat uit ervaren verpleegkundigen en projectmanagers die gesterkt en gestuurd worden door uitdagende targets.