Eght Care Organiser

ZORG
ORGANISATIE

Doctor Eght Care
ZORG MEDEWERKER

Scroll verder

Ontdek onze werkwijze

Dynamische zorgverlening vraagt om een open overleg, een sterk plan van aanpak en daadkrachtige uitvoering. EGHT Care maakt de vertaalslag naar de praktijk en grijpt je bestaande organisatie stevig beet. Meer personeel, een evenwichtig werkschema of kwalitatieve zorg? Onze ervaren verpleegkundigen rollen de mouwen op, draaien actief mee op de werkvloer en denken in termen van oplossingen.

EGHT CARE, SAMEN GROEIEN NAAR EXTRA ZORG

Te weinig personeel, een stijgende werkdruk en personeelsuitval: de zorgsector krijgt het de laatste jaren hard te verduren. Op zoek naar een stabiele omkadering voor je zorgorganisatie? De werkdruk van je verpleegkundigen optimaal verdelen, verbeteren en verlichten? EGHT Care plaatst zich niet boven, maar juist naast en tussen je verplegings- en verzorgingsteam, zodat we de dienst of afdeling tot in detail leren kennen. Hoe zien de uurroosters eruit? Waar loopt de organisatie stroef? Door op tijd stil te staan en gas terug te nemen, krijgen we een realistisch beeld van de huidige werking.

1

SCAN | Slimme screening van je workflow

Net zoals elk bedrijf, is ook elke zorgorganisatie uniek. Daarom starten we met een grondige analyse van je huidige werkwijze, personeelsbeleid en time management. Waar sta je nu? Wat wil je bereiken? EGHT Care luistert, opent de dialoog en brengt pijnpunten en opportuniteiten helder in kaart. Beredeneerd, betrokken én van binnenuit, want door actief mee te werken op je zorgafdeling, krijgen we pas echt voeling met wat er onderliggend speelt.

2

PLAN | Sterke uitwerking van je groeiplan

Je hebt zicht op je sterktes, weet wat je patiënten of bewoners nodig hebben en welke personeelsperikelen je moet opvangen. Je interne organisatie stroomlijnen met een waterdicht plan van aanpak? Wij geloven in denken voordat we doen. EGHT Care zoomt in op de huidige situatie en rolt een groeistrategie uit die 100% aansluit bij je zorgvisie. Als betrokken groeipartner plannen en plotten we tot het goed zit.

3

ACT | Stevige kickstart van je managementacties

Tijd om je persoonlijk draaiboek te vertalen naar de praktijk! Sta je zelf aan het roer of geef je een deel uit handen? Onze zorgtalenten fungeren als projectmanagers ter plaatse en brengen je interne organisatie in een stroomversnelling. Wij hebben een ruim netwerk en zorgen voor de juiste expert op de juiste plaats. Resultaat? Een allround ondersteuning met één centraal aanspreekpunt.

4

CHECK | Stabiele opvolging van je team en organisatie

EGHT Care gaat voor méér dan alleen het inzetten van verpleegkundigen. Wij zetten maximaal in op open communicatie, constructief overleg en een betrokken opvolging. Om je groeitraject te optimaliseren, komen we regelmatig langs voor een kijkje onder de motorkap. Werpt onze strategie de gewenste vruchten af? En hoe zit het met de sfeer en teamgeest? EGHT Care houdt de vinger aan de pols en stuurt soepel bij waar nodig.

Maak kennis met onze projectverpleegkundigen

Bert Geerts
Caro ten Hove
Nevenka Vanhooren

WIL JIJ ONZE PROJECTVERPLEEGKUNDIGEN LEREN KENNEN?

Kom gerust langs!

Contacteer ons

VOOR WIE WE HET DOEN

 • ZIEKENHUIZEN

  Verpleging vormt het kloppend hart van de zorgsector. Een betere organisatie, personeelswerving en teamdynamiek? EGHT Care scant, plant en neemt actie, altijd met de belangen van de patiënt voorop.

 • WOONZORGCENTRA

  De work-life balance van verplegers en verzorgers in wzc’s staat vandaag behoorlijk onder druk. Benieuwd hoe je beter kan communiceren, organiseren en motiveren? EGHT Care helpt je op weg.

 • THUISVERPLEGING

  Thuisverpleging met een warm hart op een tijds- en kostenefficiënte manier? EGHT Care zorgt voor extra handen en stelt je management scherp om je thuisverplegingspraktijk naar een hoger niveau te tillen.

 • MEDISCHE KABINETTEN

  Verplegen, verzorgen en ontzorgen: verplegend personeel vormt een onmisbare schakel in je dokterspraktijk. EGHT Care combineert patiëntgerichte zorg met sterk people management.